Flyttevask i Oslo

Trygt - Privatrenhold

Trygt

  • 100 % fornøyd-garanti: Vi er med deg helt til fullført overtakelse
  • Alltid skriftlig bekreftelse på inngått avtale
  • Forsikring hos IF Skadeforsikring
Enkelt - Privatrenhold

Enkelt

  • Omfattende standardpakke med fastpris etter boligstørrelse
  • Usikker på hva du trenger? Vi tar gjerne en uforpliktende befaring
  • Ikke sikker på dato? Reserver avtale, så bekrefter vi når det nærmer seg
Ansvarlig - Privatrenhold

Ansvarlig

  • Vi er Offentlig Godkjent Renholdsbedrift hos Arbeidstilsynet
  • Bidra til en hvit og rettferdig renholdsbransje, hvor ansatte får ta del i arbeidslivet med de samme vilkår og rettigheter som alle andre

Få én ting mindre å tenke på. Med flyttevask med garanti fra Privatrenhold kan du være trygg på at renholdet blir godkjent ved overtakelsen.

Vi vet at flytteprosessen er hektisk. La oss ta oss av renholdet, så får du én ting mindre å tenke på. Vår standard flyttevask har både fastpris og 100 % fornøyd-garanti. Det gir deg full kontroll på både pris og kvalitet.

Trygghet hele veien

Vi er med deg helt til overtakelsen er gjennomført. Garantien betyr at hvis utleier/ny eier ikke er fornøyd med renholdet ved overtakelse, kommer vi og retter opp innen utløpet av neste virkedag, regnet fra vi får beskjed. Flyttevask utføres vanligvis tett opp til overtakelse, og garantien er derfor gjeldende i 5 dager fra utført flyttevask med mindre annet er avtalt med Privatrenhold.

Flyttevask som løser ditt behov

Vår omfattende standardpakke for flyttevask (se liste til venstre på siden) har fastpris etter boligens størrelse, og dekker de fleste behov. Om du skulle være usikker på om du trenger ev. tilleggstjenester avtaler vi gjerne en uforpliktende befaring. Da kan du være sikker på at du får riktig pris for ditt behov.

Alle oppgitte priser er inklusive merverdiavgift (moms). Behov ut over standard flyttevask og bestilling av ev. tilleggstjenester avklares før avtale om fastpris inngås. Vi sender alltid skriftlig bekreftelse på inngått avtale. Det tilkommer ingen tilleggsgebyr for kjøring, og for flyttevask medbringer vi alt nødvendig utstyr. For flere detaljer om flyttevask, se våre avtalevilkår.

Bestilling

Hvis du ikke er sikker på når du trenger flyttevasken kan du ta kontakt med oss, så kan vi reservere vi en avtale og følger opp for å bekrefte endelig dato når flyttingen nærmer seg. Midt i måneden og månedsskiftet er travle perioder for flyttevask, så vi anbefaler å bestille i god tid (minst 2 uker før).

Et ansvarlig valg

I Privatrenhold er vi stolte av å drive seriøst, lovlig og hvitt. Du kan ha god samvittighet når du kjøper renholdstjenester av oss. Vi er Offentlig Godkjent Renholdsbedrift hos Arbeidstilsynet, betaler vår skatter og avgifter med glede og har alle forsikringer i orden. Våre ansatte får tarifflønn, sykepenger, pensjonssparing og øvrige goder som de fleste tar for gitt i norsk arbeidsliv.

Du finner svar på de vanligste spørsmålene om flyttevask på vår FAQ.

Bestille, reservere, eller nysgjerrig på mer om tjenesten? Ta gjerne kontakt i skjemaet under eller ring oss på 23 90 53 53 (åpen 09 – 15 mandag – fredag).

Få tilbud på flyttevask